Novosti

31. 1. 2024.

Novi turistički sadržaji u Ivancu – realizirani projekti Turističke zajednice Grada Ivanca

Tijekom 2023. godine uz potporu Grada Ivanca te u suradnji sa brojnim dionicima u turizmu Ivanca uspjeli smo realizirati projekte koji će vjerujemo pridonijeti sadržajnosti turističke ponude u destinaciji.

 

PEDALIRAJ&UŽIVAJ

Vrijedi istaknuti aktivnosti na projektu „Razvoj cikloturizma – II. faza“ gdje smo nakon trasiranja rute u prethodnim godinama, izradili web mapu cikloturizma, postavili dvije info ploče, tiskali sklopivu ciklo kartu i uredili jedan od nekoliko predviđenih ciklopunktova na ruti. Pozivamo naše drage goste da se upoznaju s Ivanečkom cikloturističkom rutom i uživaju u prekrasnom krajoliku, prirodi, gastronomiji i must-see lokacijama na putu. Preko 80 km čistog užitka čeka na vas!

 

IVANEČKI AUDIO VODIČ

Biciklirate li, šećete ili planinarite na području Ivanca, od sada možete čuti zanimljive priče o poznatim,  ali i onim manje poznatim lokacijama uz koje prolazite. 

Iskusite sve prednosti vođenog razgleda, ali opušteno i vlastitim tempom. Istražite Planinarski grad uz pomoć audio vodiča. Potražite simbol slušalica, skenirajte QR kod i poslušajte zanimljivu priču.

 

TURISTIČKI VODIČ I NOVA WEB STRANICA

Kako bismo našim posjetiteljima dali sveobuhvatne i konkretne informacije o sadržajima, zanimljivim lokalitetima, smještajnim objektima, ugostiteljskoj ponudi, ali i druge korisne informacije koje vrijedi znati o Ivancu, izradili smo i novu brošuru, odnosno turistički vodič koji će se uz ostale postojeće promotivne materijale distribuirati putem novog Centra za posjetitelje, smještajnih objekata, sajmova...

Sve što je važno znati o Ivancu i turističkoj ponudi, predstavljeno je i na novoj web stranici Turističke zajednice Grada Ivanca, koja osim što sadržaj prezentira na vizualno privlačan način, posjetiteljima daje informacije kroz atraktivne, kreativne i lako čitljive tekstove. 

 

Zahvaljujemo svima koju su nam na bilo koji način bili podrška u procesu realizacije ovih, ali i u brojim drugim projektima i aktivnostima koje smo provodili tijekom 2023. godine. Veselimo se uspješnim projektima i u 2024. godini!

 

*Projekt „Razvoj cikloturizma – II. faza“, kao i manifestacija „Ivanečki rudarski dani“, osim što su jednim dijelom realizirani uz potporu Grada Ivanca, sufinancirani su i iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent HTZ-a.