Gdje odsjesti

Cabin Winterfell ***

U podnožju planine Ivančice smještena je obiteljska kuća „Cabin Winterfell“. Najbliži grad je Ivanec udaljen samo dva kilometra od ove idilične kuće za odmor. Kuća se sastoji od prostranog dnevnog boravka s kuhinjom, dvije spavaće sobe i kupaonice s WC-om te je potpuno izolirana od susjeda.

Predivan vrt ima dvije natkrivene terase, od kojih je jedna pretvorena u wellness centar sa saunom, vanjskim drvenim ležaljkama i zasebnim prostorom za opuštanje uz vatricu. Druga terasa pruža prostor za druženje s roštiljem i krušnom peći, a kuća ima još jednu manju otvorenu terasu. Dvorište ima površinu od 2000 m2 i potpuno je ograđeno. Gosti imaju na raspolaganju hidromasažni bazen za četiri osobe, saunu, vanjske drvene ležaljke, odvojeni prostor za opuštanje, dva bicikla za korištenje te različite mogućnosti za pripremu obroka na otvorenom. 
U objektu možete koristiti pušnicu, pećnicu, roštilj, krušnu peć i ražanj.

U neposrednoj blizini kuće nalazi se mnogo atrakcija koje vrijedi posjetiti, a planinarska staza prema vrhu Ivančice počinje odmah pokraj kuće. U neposrednoj blizini nalazi se mnogo šumskih staza za biciklizam ili šetnje,  nedaleko je potok „Šumi“ i odmorište „Masni kamen“ sa slapom i malim jezercem u kojem obitavaju rijetki potočni rakovi. 

U Ivancu posjetite jedini Planinarski muzej u Hrvatskoj, a u blizini su Trakošćan, Ravna Gora te bogata gastronomska ponuda u obližnjim ruralnim domaćinstvima. Gosti također mogu pronaći inspiraciju za obilazak područja putem knjige „Razlozi za putovanje na sjever“, koja je dostupna u kući.

  • Knapić 50D, Knapić
  • 2 sobe, 4 osobe (2 bračna kreveta)
  • +385 98 690 152
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • cabinwinterfell.com
  • Facebook