Info vodič

Kako do nas

Autobusom

Najlakše je stići do Ivanca autobusom iz Varaždina jer su autobusne linije redovite i česte tijekom dana. Varaždin je također dobro povezan autobusnim linijama s Zagrebom.

Iz Zagreba također postoji direktan autobusni put koji vozi na relaciji Zagreb - Krapina - Ivanec - Varaždin. Ova linija ima jedan ili dva dnevna polaska.

Za točan raspored autobusnih linija preporučujemo da se konzultirate s informacijama „Autobusnog kolodvora Zagreb“ na broj telefona: 061/313333 (posjetite i www.akz.hr) ili s informacijama „Autobusnog kolodvora Varaždin“ na broj telefona: 060/333555 (www.ap.hr).

Vlakom

Vlakom je moguće stići do Ivanca iz Varaždina. Iako vlakovi ne prometuju tako često kao autobusi, moguće je planirati putovanje pravilnim odabirom termina. Informacije o voznom redu možete pronaći na broju telefona 060 333 444 ili na web stranici (www.hznet.hr).

Cestom

Do Ivanca možete doći i vozeći se cestom:

  • Iz smjera Varaždina, prolazite kroz Vidovec, Jurketinec, Gredu i Stažnjavec.
  • Iz smjera Zagreba, vozite autocestom prema Sv. Križu Začretje, gdje ćete izaći s autoceste. Nastavite kroz Novi Golubovec i Lepoglavu sve do Ivanca.
  • Alternativno, iz Zagreba možete voziti autocestom prema Krapini, a zatim dalje prema Macelju, Trakošćanu, Bednji, Lepoglavu do Ivanca.
  • Još jedna opcija iz Zagreba je putovanje kroz Sv. Ivan Zelinu, Novi Marof, Varaždin i na kraju do Ivanca.

Osim glavnih prometnica, postoje i neki manji putevi koji skraćuju put, no preporučujemo da se koristite kartom, ako se odlučite za te rute. Sretan put!