Eno&Gastro

Obilje domaće hrane

Zašto kupovati u našim OPG-ovima?

Kupovina proizvoda od malih obiteljskih gospodarstava donosi brojne prednosti. Njihovi su proizvodi često kvalitetniji i ukusniji, jer su rezultat pažljivog rada i ekološke održivosti. Podrškom obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima potičemo lokalnu ekonomiju. Ova gospodarstva često koriste ekološki prihvatljive metode uzgoja doprinoseći tako zaštiti okoliša.

Kupovinom od lokalnih OPG-ova pomažemo obiteljima da ostanu na svojim imanjima, čime se čuva naša tradicija. Naši OPG-ovi nude svježe sezonske proizvode koje nećete pronaći u velikim trgovačkim lancima. To znači da ćete imati priliku uživati u autentičnim okusima i podržavati lokalnu raznolikost Ivanca i njegovog područja.

Kupovina od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava tako nije samo praktična već i moralna odluka koja donosi brojne koristi za potrošače, zajednicu i okoliš.

Pozivamo vas da istražite naše OPG-ove i uživate u zdravim i finim proizvodima, kao što su ekološko bučino ulje, proizvodi od koštica buče, vina i sokovi od aronije, različiti voćni likeri, proizvodi od brašna, sezonsko voće i povrće, domaći kolači i brojni ostali proizvodi. Obilje živi u Ivancu!