Poziv izlagačima – Ivanečki rudarski dani

Turistička zajednica Grada Ivanca, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, 42240 Ivanec, kao organizator Ivanečkih rudarskih dana upućuje poziv za izlagačko-prodajne djelatnosti OPG-ova, udruga, rukotvorina i sl.

Događanje će se održati u subotu, 2. prosinca 2023. godine na prostoru Gradskog parka u Ivancu.

Izlaganje je besplatno, ali je izlagač dužan biti prisutan u vremenu trajanja programa – od 10 do 15 sati (ili duže, po potrebi) te svoje izlaganje i prodaju uskladiti sa zakonskim propisima RH za što i snose punu odgovornost. Izlagač se obvezuje poštivati upute i preporuke organizatora.

Broj izlagačkih mjesta je ograničen te se mjesta osiguravaju redoslijedom prijave. Organizator radi osiguravanja raznolikosti ponude, zadržava pravo odabira izlagača pri čemu prednost imaju izlagači s područja Grada Ivanca te oni koji u svoju ponudu uvrste barem jedan proizvod na temu rudarstva. Za svoje odluke, Organizator nije dužan davati posebna obrazloženja i ne snosi nikakvu odgovornost prema zainteresiranom Izlagaču.

Popunjenu prijavnicu iz obrasca u prilogu potrebno je dostaviti na e-mail adresu: info@ivanec-turizam.hr, a poziv je otvoren do 24. studenog 2023. godine, odnosno do popunjenja mjesta.

Organizator zadržava pravo odgode održavanja događanja, ovisno o vremenskim i drugim uvjetima.

Za dodatne upite javiti se možete radnim danom od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati, na broj telefona 042/784-284 ili putem e-maila info@ivanec-turizam.hr.

Prijavnica

 

Slični članci