Manifestacija 24 sata Ivančice

Pod pokroviteljstvom Grada Ivanca i Turističke zajednice, a u organizaciji Sportskog kluba SRD315 Sjeverozapad iz Varaždina, prošlog vikenda je na relaciji od parkirališta na Rapikovcu do vrha Ivančice održano treće izdanje utrke 24 sata Ivančice.

Po riječima predsjednika SK Marka Dugandžića, riječ je o najekstremnijoj utrci takve vrste u Hrvatskoj, u kojoj sudionici testiraju svoju izdržljivost u rekordnom broju pretrčavanja jedne od staza (po svom izboru), koje vode do vrha planine. Pobjednik je natjecatelj s najviše uspona, a u slučaju istog broja gleda se tko je prilikom uspona imao dužu stazu.

U ime pokrovitelja sve natjecatelje su na startu utrke pozdravili izaslanik ivanečkog gradonačelnika Goran Spasojević, gradski vijećnik, i Boris Jagetić Daraboš, voditelj Turističke zajednice.

Turistička zajednica aktivno je sudjelovala u kreiranju sadržaja zajedno s SRD315 Sjeverozapad. Prije svega u idejnom rješenju medalja i majica. Osigurani su prigodni promotivni pokloni  prvonagrađenima kao i ostali materijali za sve natjecatelje.

Prilikom svečanog proglašenja sudjelovali su i Vitezovi ivanovci.

Za ovu jedinstvenu manifestaciju odazvalo se 186 natjecatelja, a pobjednici su Ina Milihram i Josip Meštrić, s novim rekordima.  Milihram je imala 13 uspona, dok je J. Meštrić tijekom 24 sata odradio 17 uspona.

Iskrene čestitke svima koji su sudjelovali u ovoj manifestaciji.

Izvor: Grad Ivanec

Foto: Dražen Novosel, Zdenko Horvat i TZ grada Ivanca

Slični članci