Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Kako do Ivanca?

Posted in Servisne informacije

Karta

Autobusom
Autobusom je najjednostavnije do Ivanca stići iz Varaždina jer su autobusne linije redovite i česte u toku dana. Varaždin je dobro autobusnim linijama povezan s Zagrebom.

Do Ivanca je iz Zagreba moguće stići i direktnom linijom koja prometuje na relaciji Zagreb – Krapina – Ivanec – Varaždin. Ova linije prometuje jednom ili dva puta dnevno.

Za točan vozni red preporučamo kontaktirati informacije Autobusnog kolodvora Zagreb na telefon: 061/ 313 333 (www.akz.hr) ili informacije Autobusnog kolodvora Varaždin na telefon: 060 / 333 555 (www.ap.hr).

Vlakom
Vlakom je do Ivanca moguće stići iz Varaždina. Prometovanje vlaka nisu toliko česta tokom dana kao autobusa, ali je moguće isplanirati termine. Informacije o voznom redu moguće je dobiti na telefon: 060 333 444 ili na adresi (www.hznet.hr)

Cestom
Do Ivanca je moguće stići cestom:
iz smjera Varaždina kroz Vidovec, Jurketinec, Gredu i Stažnjavec
iz smjera Zagreba autocestom do Sv. Križa Začretje gdje se skidamo s autoceste, kroz Novi Golubovec i Lepoglavu do Ivanca
iz smjera Zagreba autocestom za Krapinu, dalje za Macelj, Trakošćan, Bednju, Lepoglavu i Ivanec
iz smjera Zagreba kroz Sv. Ivan Zelinu, Novi Marof, Varaždin, Ivanec
Osim ovih glavnih cestovnih prometnih pravaca, postoje i neke prečice koje ne preporučamo bez korištenja auto karte.