Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Sajam županija 2013

sajam zupanija5Varaždinska županija i ove je godine bila jedna od predstavnica na ovogodišnjem Sajmu županija 2013. Jedinstveni je to događaj hrvatskog poslovnog i kulturnog identiteta, koji se ove godine održava od 19. od 22. rujna, a poseban je po tome što je to jedino mjesto na kojem je prikazan hrvatski potencijal kroz prezentaciju svih hrvatskih županija.

"Hrvatski proizvod na tržištu Europske unije" tema je ovogodišnjeg Sajma županija
Varaždinska županija predstavila se u zanimljivom etno stilu.
Ovom prigodom između ostalih predstavila se je i TZ grada Ivanca, putem promo materijala i prezentaciju prehrambenih suvenira Viteškog vina i Viteških džemova od kupina, vinogradarskih breskvi i šljiva, OPG Migač s svojim proizvodima i udruga Ivanečki vitezovi.
Izložbeni prostor je privukao veliku pozornost posjetioca pa tako bilježimo i posjet ministra turizma Republike Hrvatske, Darka Lorecina koji je s zanimanjem razgledao našu bogatu županijsku ponudu proizvoda, te mu je uručen prigodan poklon s tradicionalnim proizvodima proizvođača koji se predstavljaju na sajmu.
Ovakav sajam je prilika za upoznavanje potencijalnih posjetioca i turista s jednim dijelom naše ponude koja svakako utječe na razvoj kontinentalnog turizma i direktno naše regije.