Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Novosti

Legende na Ivančici

legende3PROMOCIJA - EKIPA NOVE TV U IVANCU

Nedavno je televizijska ekipa Nove TV snimala prilog "Legende na Ivančici". Isto su građani Hrvatske imali priliku vidjeti u In magazinu u trajanju od cc 6 min. Cjelodnevno snimanja se odvijalo uz potok Bistricu, Friščičev mlin, kapelu Sv. Duha, putem za Ivančicu, Črnim mlakama i na samome vrhu Ivančice.

Cijeli prilog može se pogledati na linku:
http://dnevnik.hr/showbuzz/inmagazin/znate-li-da-je-ivancica-bila-i-najvece-okupljaliste-vjestica-u-europi---296103.html

Samom realizacijom ovog priloga na kvalitetan način smo promovirali grad Ivanec kao i prisutne sadržaje koji u sponi čine sastavni dio turističke ponude. Prema riječima uredništva i urednice gđe. Ive Divljaković iskazano je divljenje našim lijepim krajem kao i sve pohvale na zavidnoj scenskoj pripremi i samoj realizaciji čije snimanje je bilo zanimljivo i mistično te se rijetko može gdje doživjeti.

U pričama legendi našega kraja korišteni su zapisi prof. Marijana Kraša koji je isto zabilježio.