Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Potrebno je spomenuti da se za realizaciju ove jedinstvene manifestacije pripremamo unatrag nekoliko godina putem projekata koji su ugrađeni i kulminirali u ovome događaju, a to su:

  1. Projekt IZRADA ODORA I NABAVA OPREME
  2. Projekt "PUTEVIMA VITEZOVA IVANOVACA" - naša povijesna postrojba je između ostalog sudjelovala i gradila mostove s mjestima i gradovima u Hrvatskoj kao i van naših granica gdje su obitavali Ivanovci. Jedan od zadataka nam je bio kvalitetna suradnja i turistički napredak to jest dolazak postrojbi s posjetiocima u našu regiju.
  3. Projekt MEĐUNARODNI SUSRET POSTROJBI
  4. Projekt "Nemreš fuljati ..." dolaskom u Ivanec, Varaždinsku županiju ... Hrvatsku
  5. Projekt "DAN VITEZOVA IVANOVACA"

Neki od navedenih projekata su podržani i od strane Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice. Jednim kvalitetnim i temeljitim pristupom uspjeli smo spojiti prošlost i sadašnjost, te na upečatljiv način utjecati na društveni napredak, razvoj kulture, gospodarstva, turizma i sveopće promocije grada Ivanca i naše Županije.
Uz jednu malu napomenu da je to bila prva takva manifestacija u Ivancu te da se radi o nerazvijenom kontinentalnom turističkom mjestu. Kvalitetnu realizaciju manifestacije prepoznali su razni elektronski i pisani mediji prije svega Nova TV koja je tijekom dva dana u udarnom terminu (Dnevnik) prikazala djelić srednjovjekovne atmosfere iz Ivanca.

Susret se je održao na livadi - Taboru iza naše crkve Sv. Marije Magdalene.

Pokrovitelj manifestacije: Grad Ivanec

Sponzori: Zagrebačka banka i restoran "BVB"

Svima ovom prilikom najsrdačnije zahvaljujemo što su se odazvali našemu pozivu i svojom osobnošću doprinijeli u kreiranju sadržaja kao i na sveukupnoj realizaciji manifestacije.