Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Novosti

Potrebno je spomenuti da se za realizaciju ove jedinstvene manifestacije pripremamo unatrag nekoliko godina putem projekata koji su ugrađeni i kulminirali u ovome događaju, a to su:

 1. Projekt IZRADA ODORA I NABAVA OPREME
 2. Projekt "PUTEVIMA VITEZOVA IVANOVACA" - naša povijesna postrojba je između ostalog sudjelovala i gradila mostove s mjestima i gradovima u Hrvatskoj kao i van naših granica gdje su obitavali Ivanovci. Jedan od zadataka nam je bio kvalitetna suradnja i turistički napredak to jest dolazak postrojbi s posjetiocima u našu regiju.
 3. Projekt MEĐUNARODNI SUSRET POSTROJBI
 4. Projekt "Nemreš fuljati ..." dolaskom u Ivanec, Varaždinsku županiju ... Hrvatsku
 5. Projekt "DAN VITEZOVA IVANOVACA"

Neki od navedenih projekata su podržani i od strane Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice. Jednim kvalitetnim i temeljitim pristupom uspjeli smo spojiti prošlost i sadašnjost, te na upečatljiv način utjecati na društveni napredak, razvoj kulture, gospodarstva, turizma i sveopće promocije grada Ivanca i naše Županije.
Uz jednu malu napomenu da je to bila prva takva manifestacija u Ivancu te da se radi o nerazvijenom kontinentalnom turističkom mjestu. Kvalitetnu realizaciju manifestacije prepoznali su razni elektronski i pisani mediji prije svega Nova TV koja je tijekom dva dana u udarnom terminu (Dnevnik) prikazala djelić srednjovjekovne atmosfere iz Ivanca.

Susret se je održao na livadi - Taboru iza naše crkve Sv. Marije Magdalene.

Pokrovitelj manifestacije: Grad Ivanec

Sponzori: Zagrebačka banka i restoran "BVB"

Svima ovom prilikom najsrdačnije zahvaljujemo što su se odazvali našemu pozivu i svojom osobnošću doprinijeli u kreiranju sadržaja kao i na sveukupnoj realizaciji manifestacije.