Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Novosti

Cvijet za ljepši grad 2013 - poziv

cvijezzaljepsigrad 2Turistička zajednica grada Ivanca će i u ovoj godini nastaviti suradnju s svim zainteresiranima u cilju zadržavanja kontinuiteta cvjetnog i hortikulturnog oplemenjivanja šireg gradskog područja s određenim direktnim i indirektnim aktivnostima. U okviru globalnog projekta realizirat ćemo tradicionalnu akciju "Cvijet za ljepši grad" s ciljem podizanja opće razine kvalitete životnog prostora domaćem stanovništvu tako i unapređenje turističkog prostora za potencijalne turiste-izletnike.

Akcija je vezana uz globalni projekt "Volim Hrvatsku" pod ingerencijom Hrvatske turističke zajednice.
Rok za podnošenje prijave je od 10.- 30. travnja 2013. god.
U tom vremenu svi koji žele sudjelovati u akciji tijekom godine trebaju podnijeti prijave za kandidaturu.

Akcija će trajati do 15. rujna 2013., a nakon tog datuma komisija će donijeti odluku i proglasiti najuređenije cjeline, te će uslijediti svečana dodjela priznanja.

I ove godine komisija će obilaziti i ocjenjivati sve prijavljene fizičke osobe, privredne subjekte i ustanove.
Ocjenjivanje će biti organizirano po određenim kategorijama:

 • Uređenje objekata i okućnica fizičkih osoba
 • Uređenje balkona fizičkih osoba
 • Uređenje objekata i okoliša privrednih subjekata (ugostiteljski, trgovine, poduzeća...)
 • Uređenje javnih objekata i okoliša te ustanova (škole, Caritas, dječji vrtić...)
 • Uređenje ulica u cijelosti
 • Uređenost klijeti s okolišem
 • Kategorija "Nečisti okoliš"
 • Izvan kategorija - tematski dječji radovi
 • Izvan kategorija - foto amaterski zapisi hortikulturnog i sveukupnog uređenje na temu "Ivanečka dvorišta" ili eventualno onečišćenje okoliša (dvorišta)

Propozicije za foto uradke
Najbolji foto uradak će osvojiti nagradu u vrijednosti 300,00 kn.

Proglašenje pobjednika će uslijediti za vrijeme svečane podjele Priznanja "Cvijet za ljepši grad" 2013.

Prijavnica.pdf

Svi pristigli radovi ostaju arhivirani i TZ grada Ivanca zadržava pravo korištenja za svoje potrebe u cilju promocije grada Ivanca, uz naznaku autora fotografije.
Radovi se šalju na CD/DVD-u s imenom, adresom i telefonskim brojem autora počev od 15. travnja do 15. rujna 2013.g.
Četveročlana komisija donosi odluku i proglašenje najboljeg foto uratka.

Posebna pozornost kao i briga oko navedenog će biti pod ingerencijom oformljene komisije čiji zadatak je redoviti obilazak i ocjenjivanje objekata i okoliša fizičkih osoba, ustanova i privrednih subjekata.
Na kraju akcije organizirat će se manifestacija s velikom izložbom slikovnog prikaza najuspješnijih i najuređenijih subjekata uz podjelu priznanja.
Naše aktivnosti su bazirane u sinergiji pojedinaca, udruga, Grada, poduzeća Ivkom i školskih ustanova.

Sve navedeno je samo jedan dio planiranih velikih aktivnosti s ciljem stvaranja pozitivne klime i preduvjeta za nove turističke sadržaje, promidžbe turističkih potencijala, grada Ivanca i Varaždinske Županije.
Posebno veliki doprinos tome daju naši građani koji svojom osobnošću i marljivim radom uspijevaju hortikulturno uljepšati svoje objekte i okućnice a time i naš Grad u cjelini.

Prijave se šalju na adresu: TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA IVANCA, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, 42240 Ivanec, tel. 099 478 4284 ili na e-mail: info@ivanec-turizam.hr