Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Uređenje kućice TZI

kucica3U petak, 19.04.2013. realizirali smo akciju uređenja vanjskog i unutarnjeg djela drvenog objekta - "Turističke kućice" koja se nalazi u centru Grada.

Ovaj info objekt je namijenjen za turističke promotivne aktivnosti kao i za predstavljanje naše ponude i sadržaja.
Planirane daljnje aktivnosti su vezane isključivo na predstavljanje udruga s našega područja koje svojim radom direktno i indirektno doprinose turističkom razvoju našega Grada. Ideja je Turističke zajednice da tijekom godine info objekt bude otvoren gdje bi se udruge izmjenjivale promovirajući svoj rad i ostale ivanečke posebnosti. Isto je nedavno u sklopu zajedničkog sastanka na temu sveukupnog turističkog razvoja predloženo predstavnicima udruga.
Drveni info objekt je obnovljen na inicijativu TZ grada Ivanca uz veliku pomoć udruge Ivanečki vitezovi. Sama realizirana aktivnost ujedno doprinosi razvoju globalne akcije Zelena čistka 2013.