Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Novosti

Međunarodni sajam komercijalnih investicija REXPO

jpeg imagU utorak i srijedu, 27. i 28. studenog, Grad Ivanec je zajedno s 13 ivanečkih poduzetnika i organizacija nastupio na Međunarodnom sajmu investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina Rexpo 2018.
Sajam je održan u prostoru City Plaza Event Centra u Zagrebu gdje su Grad Ivanec i ivanečki poduzetnici bili dio velike sajamske manifestacije na kojoj je sudjelovalo 1.500 izlagača iz zemlje i inozemstva.
Uz Grad i Poslovnu zonu Ivanec, čiji su predstavnici boravili na sajmu, na REXPO-u su se predstavili i Studio Nexar, Tesla, IBS, MIPCRO, Hotel Orion, Foto Geci – Šumska vila, Izletište Jelenice, Izletište i skijalište Jarki, Studio Solina,Poljoprivredna zadruga Ivanec, Turistička zajednica grada Ivanca i Radio Sjeverni FM.

Između ostalog Turistička zajednica grada Ivanca se predstavila s mnogobrojnim brošurama, publikacijama, power point prezentacijama. Pozornost izlagača i posjetioca je bila usmjerena na turističku šetnicu „Ivanečki mlinarski put“ i popratne materijale (dvojezične karte …) Zapažena je bila i monografija „Knjiga rudarske i viteške mudrosti“ te je ista bila lijepi poklon predstavnicima nekoliko gradova. (više putem fotografija)

Najviše interesa potencijalnih ulagača bilo je za turističku ponudu pojedinih ivanečkih poduzetnika vezanu uz mogućnost posjete i boravka turista pa čak i za mogućnosti ulaganja u razvoj takvog tipa objekata kao dobrog oglednog primjera za jačanje privatnog turističkog sektora i van granica Hrvatske. Na sajmu se tražila ideja za koncept takvog ulaganja kao izvoznog proizvoda – izjavila je direktorica Poslovne zone Ivanec d.o.o. mr. sc. Lana Labaš.