Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

 • Otvorenje planinarskog doma na Ivančici

  Opširnije...
 • Poštovani,

  na slijedećoj poveznici možete pronaći priopćenje od 14.3.2020. s novim uputama i mjerama Stožera civilne zaštite RH koje sadrže i mjere vezane uz međunarodni promet ljudi:
  Civilna zaštita
  Vlada RH

  Opširnije...

Novosti

Sjednice Skupštine i Turističkog vijeća

s 20180320 192449U sklopu redovnih aktivnosti i rada Tz grada Ivanca, nedavno su održane sjednice Skupštine, Turističkog vijeća i Nadzornog odbora.
Članovi su na sjednicama razmatrali točke po dnevnom redu:
1. Program rada za 2019.
2. Financijski plan za 2019.
3. Predstojeće i realizirane aktivnosti
4. Ostalo

Na sjednicama su jednoglasno usvojeni Program rada i financijski plan za 2019. godinu.

Tijekom sjednica je bio prisutan posebni osvrt na realizirane projekte i aktivnosti za Ivanečke mlinove i projekt prve turističke šetnice. Posebno na uređenje određenih lokaliteta i postav klupa. Prisutna je bila pozornost oko realizacije Interpretacijskih tabli Ivančice koje su postavljene u centru Grada, Žganom vinu i Ivančici, kao i postav smeđe-turističke signalizacije. Svi članovi Vijeća i Skupštine izrazili su veliko zadovoljstvo, čemu u prilog idu dobivene pohvale od eminentnih stručnih osoba diljem Hrvatske.