Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Trški dnevi v Žužemberku

received 10204713496515192Temeljem poziva sudjelovali smo na turističko kulturnoj manifestaciji „Trški dnevi v Žužemberku“ i predstavili našu bogatu baštinu putem udruge Ivanečki vitezovi – povijesne postrojbe Vitezova ivanovca . Tradicionalno se nastavlja kvalitetna međunarodna suradnja TZ grada Ivanca i Turističkog društva Suha Krajina iz susjedne Slovenije.

Na autentičnom povijesnom lokalitetu uz mnogobrojne srednjevjekovne sadržaje unutar i oko zidina starog grada u Žužemberku, veliku pozornost svakako su privukle prezentacije međunarodnih skupina iz europskih zemalja.
Ujedno je ovo bila prilika da putem brošura, suvenira i promo materijala promoviramo i približimo naš Grad, Županiju, partnere ali i Hrvatsku mnogobrojnim prisutnim posjetiocima.
Posebni interes pobudilo je pojavljivanje naših članova u sportskim majicama, jer se baš u to vrijeme odvijalo finale svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Francuske.
Ovo međunarodno sudjelovanje u Sloveniji pomogao je i Grad Ivanec.
Svima ovom prilikom najsrdačnije zahvaljujemo na pomoći oko realizacije, posebno domaćinima na lijepom domaćinstvu i ugodnom druženju !


Foto: Turističko društvo Suha Krajina, Udruga Ivanečki vitezovi