Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Potpora Hrvatske turističke zajednice

HTZ 2016 logo slogan hrvatski rgb maliHrvatska turistička zajednica objavila je jučer odluku o bespovratnim potporama iz programa pomoći turistički nerazvijenim područjima. Ponosni smo što je je HTZ prepoznao projekt Turističke zajednice grada Ivanca, te se nastavlja slijed iz prijašnjih godina.

Temeljem odluke odobrena su nam sredstva u iznosu od 45 000 kuna za opremanje i interpretacije turističkih lokaliteta. Sredstva će se iskoristiti za:

  • Postav smeđe signalizacije s limenim elementima i opremom na širem području grada Ivanca
  • Izrada velikih Interpretacijskih planinarskih ploča s apliciranom kartom planinarskih putova s limenim elementima i opremom
  • Opremanje određenih lokaliteta šetnice klupama
  • Izrada info ormarića na Žganom vinu
  • Izrada promotivne turističke planinarske publikacije
  • Ostale popratne aktivnosti vezano na projekt

Dio navedenih aktivnosti već je u fazi realizacije. Također jedan od važnih ciljeva je nastavak određenih aktivnosti konkretno prema planini Ivančici koju svake godine posjećuje sve više posjetioca. Sadržaj programa je u direktnoj sponi s realizacijom i razvojem jedinstvene tematsko edukativne šetnice „Ivanečki mlinarski put“.

Ostvarenje potpore je rezultat dobro pripremljenog projekta kao i krajnja namjena u cilju turističkog razvoja putem određenih sadržaja, razvoj infrastrukture, kvalitetna interpretacija ... Projekt smo aplicirali ove godine u mjesecu siječnju. Zahvaljujemo HTZ-i na potpori!