Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Opis karte šetnice „Ivanečki mlinarski put“

Karta  fb  kopijaKarta je tiskana na kvalitetnom papiru, rasklopiva u nekoliko dijelova, prilagođena da svakom posjetiocu zauzima malo prostora i lako dostupna u fizičkom smislu. (sklopiva, stane u džep odjevnih predmeta ili ruksak, torbu).

Na prvoj strani karte je jasno obilježena trasa šetnice s prisutnim lokalitetima i fotografijama. Dostupne-producirane su sve opće važne informacije s kontaktima. Inovativnost se odlikuje u tome što su nabrojeni i na karti obilježeni svi poslovni subjekti (trgovine, ugostiteljski objekti, ustanove, ljekarne, bankomati, ….) koji se nalaze u neposrednoj blizini šetnice ali i šire. Samim time pruža se direkta informacija posjetiocima ali i sama promocija svih prisutnih poslovnih subjekata. Za lakše snalaženje karta je podijeljena poljima s brojčanim oznakama i slovima po horizontali i vertikali. Podlogu čini Orto foto karta grada Ivanca koju nam je ustupio Grad.
Druga strana karte sadrži opis svakog mlinarskog lokaliteta uz fotografije, ali i sinergiju Ivančice i potoka Bistrice koji izvire na planini.
Na karti je prisutan tehnički opis šetnice: dužina,(6720 m) nadmorska visina svakog mlina i potrebno okvirno vrijeme obilaska. Prilikom realizacije cijelog projekta vodili smo se naputcima Međunarodne zdravstvene organizacije prije svega na optimalnu dužinu šetnice kao i same dimenzije rasklopive karte…
Prilikom realizacije projekta poštivali smo sve hrvatske i međunarodne standarde, prije svega iz domene turizma i zdravstvene međunarodne organizacije. Također prisutna su i ostala tehnička i prometna rješenja s svim potrebitim dozvolama.
Više u fotografijama