Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Promocija karte prve turističke šetnice u Ivancu "Ivanečki mlinarski put"

predstavljanje karte setnice2Nakon realizacije projekta postava dvojezičnih Interpretacijskih ploča na svim lokacijama nekadašnjih mlinova (19) ubrzano nastavljamo s daljnjim fazama projekta.
U organizaciji Turističke zajednice grada Ivanca u Muzeju planinarstva u Ivancu 24. veljače 2018. predstavljena je karta prve turističke šetnice „Ivanečki mlinarski put“.

Kroz kartu šetnice prošetali smo putem pripremljene prezentacije najvažnijih segmenata što čini ovaj sadržaj prepoznatljiv i inovativan na županijskoj i nacionalnoj razini. Prije svega potrebno je istaknuti primarnu osnovu projekta, a to je: zadovoljavanje atrakcijske osnove, podsjetnik kulturne, turističke i gospodarske aktivnosti, mogućnost revitalizacije i valorizacije preostalih mlinova, mogućnost stvaranje novih vrijednosti .
Ovim osmišljenim sadržajem utjecat ćemo na prisutnost i dostupnost sadržaja u razdoblju predsezone i posezone, što je i preporuka Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice

Uz prezentaciju cjelokupnog projekta, prezentirana je tiskana karta šetnice. Ujedno ovom prilikom izrađena je i džepna karta kao dodatan iskorak u cilju razvoja turističkih sadržaja. Obe karte tiskane su dvojezično na engleskom i hrvatskom jeziku. Džepna karta ujedno je originalan suvenir, upakiran u pvc foliju za višekratnu upotrebu.