Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Gospodarski sajam u Varaždinu

2729Turistička zajednica grada Ivanca sudjelovala je na 4. gospodarskom sajmu u Varaždinu, koji je 20. i 21. listopada održan u dvorani Graberje.
Sajamski štand je zakupio Grad Ivanec te u suradnji s Poslovnom zonom Ivanec d.o.o., Projektnim uredom Grada Ivanca za EU fondove i Turističkom zajednicom pozvao na besplatno sudjelovanje sve zainteresirane gospodarstvenike.


Izlaganje na zajedničkom štandu kao dobru priliku za promidžbu prepoznali su i pridružile se tvrtke: Termo tim, IBS, Tri projekt, Poljoprivredno poduzeće Ivanec, Taubek tours, IPC inženjering, M-FIN usluge, Tesla, Studio Nexar, Stol interijeri, Hotel Orion, Foto Geci, Radio Sjeverni FM, Izletište Jarki, Lipi i Izletište Jelenice – pri Paču.
Na štandu pridružili su se i partneri iz Ivančne Gorice u Sloveniji – Občina Ivančna Gorica i Zavod „Prijetno domače“, s kojima je Grad Ivanec nedavno kandidirao velik zajednički projekt na EU natječaj INTERREG Slovenija – Hrvatska.
TZ grada Ivanca sudjelovala i predstavila se s svojim suvenirima, promotivnim materijalima kao i publikacijama.
Izvor: grad Ivanec


Foto: TZ grada Ivanca, grad Ivanec i Varaždinske vijesti