Pozivi/Promocije

  • Promocija karte prve turističke šetnice "Ivanečki mlinarski put"

    Muzej planinarstva Ivanec, Rudolfa Rajtera 5 - 24. veljače 2018. (subota) u 12,00 sati

    Opširnije...
  • Obilazak ivanečkih mlinarskih lokaliteta

    Subota, 24. veljače 2018. godine, od 10 do 12 sati

    Opširnije...

Novosti

Ostvarene bespovratne potpore za šetnicu

Mlinsko vodeno kolo P1260444U projektu interpretacije ivanečkih melina nastavljamo dalje zajedno uz podršku Hrvatske turističke zajednice.
1. Uređenje tematsko edukativne šetnice „Ivanečki mlinarski put“- 20.000.00 kn
2. Opremanje ureda za potrebe sustava eVisitor -4.000.00 kn

Temeljem raspisanoga natječaja Hrvatske turističke zajednice i apliciranje projekta izrada prve tematsko edukativne šetnice „IVANEČKI MLINARSKI PUT“ od strane Tz grada Ivanca, projekt je ostvario potporu u vrijednosti od 20.000,00 kn.
Samim time uz novčanu bespovratnu potporu sam cjelokupni projekt nastavlja dobivati posebnu težinu i značajno partnerstvo na globalnoj razini. Ujedno nam se otvaraju mogućnosti u budućim aktivnostima za kvalitetnu prezentaciju naše sredine ali i za revitalizaciju i valorizaciju konkretnih kulturno, gospodarskih i turističkih proizvoda. Sredstva će se iskoristiti za izradu i tisak karte, postav Interpretacijskih ploča s kartom i opisom staze-šetnice, opremanje određenih lokaliteta s klupama, kao i uređenje prostora što je u fazi realizacije tijekom godine.
Sama karta će sadržavati opće informacije, kratki dvojezični opis svakog lokaliteta, prilog o Ivancu i Ivančici, te ostale tehničke detalje. Na istome se radi tijekom cijele godine od samog postava Interpretacijskih ploča 2016. Godine. Karta će biti besplatna za sve posjetioce.
Za isto postoje realne osnove na realiziranim svojevremenim predradnjama u okviru projekta Hrvatska 365 i PPS destinacije „Varaždinska regija“.
Ujedno ovom prilikom obavještavamo da smo ostvarili još jednu bespovratnu potporu male vrijednosti u iznosu 4.000.00 kn temeljem apliciranog projekta. Radi se o sredstvima za opremanje ureda za potrebe eVisitora sustava, konkretno za nabavu računala, s obzirom da se do sad rad obavljao na privatnom računalu.
Ovom prilikom zahvaljujemo Hrvatskoj turističkoj zajednici na prepoznavanju projekta, kao i gradu Ivancu s kojim zajednički razvijamo prisutne sadržaje.