Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Kolovrat riječi u Ivancu

20708281 10209589668810815 709831389790850150 nU petak, 11. kolovoza je održan pjesnički susret „Kolovrat riječi“ u organizaciji pjesnika Darka Fodera i Ljiljane Vuglač. Na manifestaciji sudjelovali su pjesnici iz tri županije: Krapinsko - zagorska, Međimurska i predstavnici iz Zagreba te iz susjedne Slovenije.

Pjesnički izričaj kazivan je na nekoliko ivanečkih lokaliteta: u Muzeju planinarstva, Caritasovu domu u paviljonu i kod lipe u gradskom parku, na lokalitetu Staroga grada Ivanca, kod župne crkve i na kraju, u ugostiteljskom objektu „Gost&Ona“, gdje je druženje uz stihove i osvježavajuće napitke potrajalo do kasne večeri.
Ovu hvalevrijednu manifestaciju podržala je Turistička zajednica grada Ivanca te smo osigurali za sve sudionike knjige i brošure o ivanečkim mlinovima te promotivne županijske turističke materijale.