Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Trški dnevi v Žužembergu

zuzemberg7Tradicionalno se nastavlja kvalitetna međunarodna suradnja TZ grada Ivanca i Turističkog društva Suha krajina iz susjedne Slovenije . Temeljem poziva sudjelovali smo na turističko kulturnoj manifestaciji „Trški dnevi v Žužemberku“ i predstavili našu bogatu baštinu putem udruge Ivanečki vitezovi – povijesne postrojbe Vitezova ivanovca.

Na autentičnom povijesnom lokalitetu uz bogat kulturno... turistički program odvijala se Srednjevjekovna manifestacija. Uz mnogobrojne srednjevjekovne sadržaje unutar i oko zidina starog Žužemberskog grada veliku pozornost svakako su privukli viteški dvoboji u prezentaciji međunarodnih skupina iz europskih zemalja.
Ujedno je ovo bila prilika da putem suvenira i promo materijala promoviramo i približimo naš Grad, Županiju, partnere ali i Hrvatsku mnogobrojnim prisutnim posjetiocima.
Podsjetimo, da je ovu međunarodnu suradnju pomogao grad Ivanec.
Svima ovom prilikom najsrdačnije zahvaljujemo na pomoći oko realizacije, posebno domaćinima na hvalevrijednom domaćinstvu i ugodnom druženju !


Foto: TD Suha Krajina, arhiva