Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Nacionalno natjecanje u čitanju naglas na njemačkom jeziku

20170601 145141Ivanečka osnovna škola bila je domaćin Nacionalnom natjecanju u čitanju naglas na njemačkom jeziku. U Hrvatskoj pod nazivom „Laut oder leise – abgeht die Reise: Vorlesewettbewerb Deutsch für die Grundschule“ organizira Zentralstelle für das Auslandsschulwesen(ZfA). Tz grada Ivanca s udrugom Ivanečki vitezovi aktivno smo sudjelovali na završnici uručivanja nagrada najboljim učenicima u natjecanju. Svečanost se održala u Muzeju planinarstva.


Ovom prilikom čestitamo svim učenicima i nastavnicima koji su sudjelovali u ovome projektu posebno domaćinima, Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića Sakcinskog, te svima koji su doprinijeli da se ovo natjecanje održi u Ivancu.
Posebne čestitke mentorici prof. Ivani Matić na inovativnom i kreativnom obrazovnom pristupu u približavanju njemačkog jezika svim učenicima .
Zahvaljujemo organizatorima na uručenoj Zahvalnici.

http://eivanec.com/vijesti/ivanecka-osnovna-skola-domacin-nacionalnom-natjecanju-u-citanju-naglas-na-njemackom-jeziku/