Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Ivanec u eteru Radio Sljemena

1952Ovu nedjelju 12. ožujka, naš Grad je uživo predstavljen na jedan specifičan način svim slušateljima Radio Sljemena u sklopu popularne emisije „Putni nalog“. Radi se o emisiji gdje se predstavljaju mjesta bliže i šire zagrebačke okolice s zanimljivim potencijalima i ponudom iz domene kulturne i prirodne baštine, turizma, specifičnih udruga, te ostalim posebnostima. Tom prilikom je ured gradonačelnika pretvoren u studio gdje su se izmjenjivali sugovornici u vremenu od 9.30 do 12 sati. Tijekom cijelog prije podneva novinarka Nevenka Rodić Erdelja je uživo razgovarala s Gradonačelnikom, predstavnicima udruga, HPD-a Ivančica, Društvo prijatelja narodnih običaja Maska, Ivanečkog kluba kolekcionara, Udruge građana Prigorec i voditeljem TZ grada Ivanca.

Lijepom i konstruktivnom koncepcijom emisije bila je prilika da Ivanec predstavimo i otkrijemo na jedan poseban način ukratko sumirajući posebnosti po vremenskoj vertikali s svim što nas čini jedinstvenim i zanimljivim diljem Hrvatske.
Emisija je svakako u najljepšem smislu doprinijela jednom kvalitetnom turističkom pozicioniranju Ivanca kao izletničku destinaciju i utjecala na sveukupnu marketinšku promociju, te je odaslana jedna lijepa ivanečka razglednica putem etera.
Zahvaljujemo na posjetu cijeloj uredničkoj ekipi na čelu s gđom. Nevenkom Rodić Erdelja.
Kako se odvijalo emitiranje emisije više u slikovnoj produkciji.