Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Gljivarijada Ivanec 2016.

P1270857U subotu na prelijepom lokalitetu-Ivanečkim jezerima u Jarkima održana je treća međunarodna Gljivarijada. Na manifestaciji su sudjelovala mnogobrojna udruženja iz Hrvatske i Slovenije.
Sudionici su mogli uživati u ivanečkim šumama gdje su dalekoj srednjevjekovnoj prošlosti obitavali Ivanovci. Već tradicionalno je pripremljena edukativna izložba gljiva, te zajedničko druženje uz eno-gastro sadržaje, glazbu i ples.

Za upečatljiv ivanečki dojam prožet emocijama pobrinuli su se naši Vitezovi s kojima su se fotografirali mnogobrojni posjetioci i sudionici. Tz grada Ivanca osigurala je za sve skupine, suvenire i promo materijale kao i direktno sudjelovanje.
Nije izostalo zadovoljstvo svih prisutnih ovim proširenim sadržajima.
Manifestacija je održana pod organizacijom Gljivarskog društva Ivanec te pod pokroviteljstvom grada Ivanca i Turističke zajednice Ivanca.


Foto: Marijan Friščić, Boris Jagetić Daraboš