Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Slovenija - međunarodna promocija grada Ivanca, županije i Hrvatske

13719470 1149972725054590 5840166001771206142 oTradicionalno se nastavlja kvalitetna međunarodna suradnja Tz grada Ivanca i Turističkog društva Suha krajina iz susjedne Slovenije . Temeljem poziva sudjelovali smo na turističko kulturnoj manifestaciji „Trški dnevi v Žužemberku“ i predstavili našu bogatu baštinu putem udruge Ivanečki vitezovi – povijesne postrojbe Vitezova ivanovca .
Na autentičnom povijesnom lokalitetu uz bogat kulturno turistički program odvijala se Srednjevjekovna manifestacija. Uz mnogobrojne srednjevjekovne sadržaje unutar i oko zidina starog Žužemberskog grada veliku pozornost svakako su privukli viteški dvoboji u prezentaciji međunarodnih skupina iz europskih zemalja. (Slovačka, Italija, Slovenija….)

Ujedno je ovo bila prilika da putem brošura, suvenira i promo materijala promoviramo i približimo naš Grad, Županiju, partnere ali i Hrvatsku mnogobrojnim prisutnim posjetiocima.
Temeljiti pristup uz prisutnu kvalitetnu produkciju utjecalo je na veliki interes i upućene mnogobrojne međunarodne pozive za sudjelovanjem.
Podsjetimo, da je ovu međunarodnu suradnju pomogao grad Ivanec.