Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Postav interpretacijskih tabli - Ivanečki melini

P1270621Ovih dana započeta je postava interpretacijskih tabli koje će obilježavati postojanje ivanečkih melina.Projekt se realizira po planiranim fazama tako da će sada biti postavljeno 10 ploča, a uskoro još ostatak od 10 ploča.
No to nije kraj te će se nastaviti s još nekoliko radnji do potpunog završetka ovog zahtjevnog projekta.

Kako napreduju radovi na terenu ovih dana uvjerio se i sam gradonačelnik Milorad Batinić u pratnji pročelnice Upravnog odjela za poslove gradonačelnika gđe. Ljiljane Risek, voditelja projekta TZ grada Ivanca Borisa Jagetića Daraboša i Kristine Posenjak prvostupnice ekonomije.
Ujedno smo na jedan simboličan način otvorili buduću mlinarsku šetnicu od Ivanca do Prigorca.
Upečatljivo i dokaz opravdanosti projekta jest i prisutnost domicilnog stanovništva koji su se sjetom podsjetili na nekadašnja vremena te izrazili riječi hvale. Također prema riječima sugovornika bilo je mnoštvo posjetioca kojima je bio cilj Ivančica te su zaustavili i fotografirali ploče.
U prilogu donosimo jedan mali dio fotografija s terena.