Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Međunarodna gastro izložba u Trakošćanu

20150927 154729Na poziv organizatora, TZ grada Ivanca u suradnji s udrugom Ivanečki vitezovi aktivno smo sudjelovali u realizaciji 5. Međunarodne gastro izložbe u hotelu Trakošćan.

Udruženje hrvatskih ugostitelja i turističkih djelatnika Varaždin 27. rujna organizirali su 5. Međunarodnu gastro izložbu u hotelu “Trakošćan” u Trakošćanu.
Ova međunarodna gastro izložba ujedno je i najveći festival hrane i pića u Hrvatskoj po broju izlagača. Sudjelovalo je oko 70 izlagača. Od ove godine održavat će se kao dio Baroknih večeri. Na manifestaciji između ostalih sudjelovao je veliki broj ugostitelja iz inozemstva (Slovenija, Austrija, Francuska) i Varaždinske županije. Iz ivanečkog područja svoju gastro ponudu i zanimljive kreacije predstavio je restoran „BVB“ vlasnice Branke Sambolek.
Na kraju manifestacije uručena su lijepa Priznanja svim sudjelujućim, pa tako i Tz grada Ivanca kao aktivnom sudioniku u pripremi i realizaciji. Tom prigodom razmijenili smo neka iskustva i ideje s gosp. Dragutinom Ranogajacem, predsjednikom Hrvatske obrtničke komore.
Ujedno je ovo bilo lijepo obilježavanje Dana svjetskog turizma. Trakošćan i Vitezovi ivanovci zaista su se lijepo uklopili u cjelokupni sadržaj manifestacije.
O hvalevrijednom ugođaju za nepce više u slikovnoj produkciji.