Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Novosti

Postav Cvjetnih instalacije cvijeta Ivančice

P1150848Projekt Cvjetnih instalacija izrađen na inicijativu Tz grada Ivanca kao i idejno osmišljeno uz pomoć i podršku poduzeća Ivkom-a.

Za konačnu realizaciju i pomoć u završetku projekta sudjelovali su: grad Ivanec, TZ grada Ivanca, Ivkom d.d., Poljodom d.o.o i Plantella s financijskom i robnom participacijom.
Cilj projekta je inovativno hortikulturno uređenje gradskog i turističkog prostora na dobrobit domicilnog stanovništva kao i potencijalnih posjetioca i izletnika. Dugoročno treba imati svoju svrhu i opravdanje pokrivajući cjelokupno ivanečko područje.
Projektom je prisutna sinergija cvijeta, planine i imena Grada kao i sudjelovanje privatnih subjekta s željom za aktivnijem uključivanjem u budućem vremenu i ostalih zainteresiranih s gradskog područja. Cvjetne instalacije su izrađene po principu mobilnosti, izrada realizirana od strane Ivkoma d.d. Ekonomska opravdanost: instalacije mogu imati ekonomsku financijsku valorizaciju diljem Hrvatske kao gotov hortikulturni proizvod. Ujedno utječu na pozitivne emocije kao i osjećaja mirne i poželjne destinacije. Potrebito je spomenuti da takav inovativan pristup kao i samu realizaciju projekta podržava Hrvatska turistička zajednica. Svima zahvaljujemo na prepoznavanju projekta i pomoći u realizaciji.